HVEM ER VI

Vi hedder Anette og Nicky Gulholm. Vi åbnede COWORK-Roskilde i september 2022. Vi har været gift i snart 20 år og bor i Roskilde. Vi nyder at bo og drive virksomhed i samme by ligesom vi kan lide at støtte op om det lokale. Vi synes, at Roskilde er en fantastisk by, der har meget at byde på. Vi er begge engagerede i Roskilde erhvervsliv, Roskilde erhvervsforum og flere netværk.

Vi har begge en stærk passion for at skabe et unikt kontorfællesskab, hvor der er optimale rammer for at arbejde og netværke samtidig med, der er en hyggelig og hjemlig stemning. Vi har valgt at etablere vores kontorfællesskab i “den gamle babtistkirke”, da den koniske bygning fra 1899 danner nogle luksuriøse og smukke rammer.
Vores vision er at være det hyggeliste og mest attraktive kontorfællesskab, der samtidig giver vores coworkere god mulighed for at netværke, have et dynamisk arbejdsliv og styrke deres virksomhed.
Vores motto er, at COWORK-Roskilde er “dit andet hjem”.
Kontakt os gerne for en uforpligtigende rundvisning eller kig forbi. Vi glæder os til at møde dig!

Nicky Gulholm

Medejer. 
Nicky har over 20 års erfaring indenfor Facility Management i globale virksomheder. Nicky har et kæmpe netværk og deler gerne ud af det. 
Anette Gulholm

Medejer og konceptudvikler.  
Anette vil du møde i dagligdagen. Hun står for alt fra service, kantine til alle detaljer, der gør COWORK-Roskilde til en hyggelig og attraktiv arbejdsplads.