Coworkers

Mød vores Coworkers

Simone Jakobsen – Haukjaer Softwaredesign
Simone er stifter af Haukjaer Softwaredesign. Hun har specialiseret sig i af udvikle software med fokus på bæredygtighed.
www.haukjaersoftwaredesign.dk

Ida Panvil og Maj Mikkelsen – Panvil Studio
Ida og Mai arbejder med kommunikation og strategi i bred forstand. Forretningen er stiftet af Ida i 2019/2020 og har sit afsæt i Eventbranchen. Ida har 15 års erfaring indenfor projektstyring og har siddet som projektleder hos et af Københavns Eventbureauer.
Ida og Mai arbejder kompromisløst med detaljen for at skabe det bedst mulige fundament for et brand. De går til enhver opgave med stor nysgerrighed, store ambitioner og er æstetikere helt ind til benet.
www.panvil.dk

Niels Ludvig Jakobsen og Bahattin Datli Øzcan – Guide IT
Guide IT yder virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse.
nlj@guide-it.dk

Kenneth Koustrup – Gazelle Marketing

Isabelle Fernandez – PEOPLE 2.0

Clara Løfgren – Paper Bird
Paper Bird er et email marketing bureau, som drives af Clara Løfgren, freelance email marketing ekspert og certificeret Mailchimp Partner.
Clara har arbejdet med alle aspekter af email marketing siden 2009 og løst opgaver for mere end 70 danske kulturinstitutioner og virksomheder og kan derfor blandt andet hjælpe med:
-At kortlægge en overordnet email marketing-plan, som f.eks. vil resultere i en øget omsætning og flere gæster.
-At systematisere sorteringen af jeres abonnenter, så I let kan udsende skræddersyet kommunikation.
-At strømline jeres arbejdsproces ved hjælp af smukke skabeloner og automatiserede email nyhedsbreve og velkomstmails.
https://paperbirdmail.com

Martin C. Christiansen – C.E. Service

Peter Ravn Pedersen og Rasmus Elkjær Ravn – Hus og Have Sjælland

Lars Cordius-Nielsen og Lorenz Foss Hansen – Blue12

Maria Frederiksen – Svane IT
Maria er ejendomsadministrator og økonom med over 30 års erfaring inden for økonomi, ejendomsadministration og IT.
Maria har udviklet en IT- løsning til ejendomsadministration, der er fuldt integreret i økonomisystemet Microsoft Dynamics Buisness Central 365.
www.svaneit.dk

Jan Birch – Birch Administration
Jan har mere end 30 års erfaring som regnskabs- og økonomichef for investeringsselskaber og ejendomsselskaber. Han håndterer alle opgaver inden for bolig, erhverv, andelsboliger og ejerforeninger. Det gælder opkrævninger leje, varslinger, debitorrykning, debitor- og kreditorstyring, rapportering til bestyrelser, forbrugsregnskaber og årsregnskaber samt deltagelse i GF – kort sagt hele paletten, det kræves for optimal administration.
www.birchadministration.dk

Thøger Lyme – Visility
Thøger udvikler softwareløsninger til boliger og erhverv, fx smart styring og måling af lys, varme, luftfugtighed, brug af lokaler og fleksible arbejdspladser via sensorer. Kort fortalt arbejder Thøger med IoT (Internet of Things), der handler om at forbinde fysiske “ting” til Internettet, så de kan overvåges og styres digitalt.
www.visility.dk

Desireé Rose – Drose
Desireé giver strategisk rådgivning til marketing, branding og kommunikation. Hun hjælper firmaer med retningen, planen og eksekveringen.
Desireé er en kvinde, der tror på, at vi får større succes, hvis vi holder os til dét, som vi er gode til, og lader andre om de resterende opgaver og derefter spiller hinanden stærkere.
www.drose.dk

Nicky Gulholm – FM Connect
Nicky er konsulent og projektleder indenfor facility management og er med til at skabe fremtidens arbejdsplads.
I COWORK-Roskilde bistår Nicky med vidensdeling, events og han deler gerne ud af sit enorme netværk.
www.fmconnect.dk

Jesper Poulsen – Roks
Jesper skriver websitetekster, e-mails og landingssider for dig, der vil sælge mere i virksomheden eller have flere kunder som soloselvstændig. Hvis du mangler hjælp til at skrive opslag til LinkedIn, en profiltekst eller bare vil slippe for at skrive selv, så kan han også hjælpe dig. 
www.linkedin.com/in/jesperpoulsen-roks

Anders Tingholm – Rainbow Riders
Anders develop custom built software solutions and provides services from CMS, to e-commerce to something entirely your own. Rainbow Riders have been developing custom applications for many years and have developed customized IT solutions for some of Denmark’s largest compagnies.
www.rainbowriders.dk

Jesper Bo Larsen, Henrik Jøhnk Kristensen, Louise Cronquist Jacobsen, Mads Ibsen, Nichlas Dahlin- MyDesk
MyDesk udvikler software der kan sørge for, at din virksomhed udnytter sine kvadratmeter optimalt og reducerer madspild.
De tilbyder softwareløsninger til skrivebords booking, mødelokalebooking, gæsteregistrering, catering samt workplace analytics med sensorer og IoT.
Alle løsningerne er installeret i COWORK-Roskilde, der fungerer som showroom.
www.mydesk.io